EJEROPLYSNINGER

ZARGE I/S
Gothersgade 167, st. tv.
1123 København K
Danmark
CVR-nr.: 42210374
Tlf: 40406480
E-mail: kontakt@zarge.dk

HVAD ER COOKIES?

Cookies anvendes i dag på de fleste hjemmesider og er i næsten alle tilfælde nødvendige for at siden fungerer optimalt. En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din computer eller anden tilsvarende enhed så den kan genkendes.

En cookie kan ikke indsamle personlige oplysninger fra din computer eller anden tilsvarende enhed og kan heller ikke indeholde skadelig kode eller virus.

HVAD BRUGER VI COOKIES TIL?

Eksekvering af ordre - vi registrerer dine køb og betalinger.

Måling af trafik - så vi ved hvor mange besøgende, vi har på vores side.

Tilpasning af annoncering - så vi kan vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig.

SLET ELLER BLOKER COOKIES

Det er muligt at slette eller blokere cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

SIDEN ANVENDER COOKIES FRA FØLGENDE TREDJE PARTER

GOOGLE ANALYTICS
Vi bruger Google Analytics til at måle hjemmesidetrafik.

FACEBOOK
Vi annoncerer på Facebook og Instagram og cookies giver os her mulighed for at tilknytte noget data til vores annoncering.

BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger videregives ikke til tredjepart, med mindre man har givet tilladelse til dette. Vi indsamler ikke personoplysninger, uden at man selv afgiver disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i konkurrence m.m.

Personoplysninger bruges for at gennemføre det køb, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysninger til forsendelse af vare  leverancen videregives til ZARGEs anvendte fragtfirma og betalingspartner.

Personoplysningerne bruges endvidere til analyser i forbindelse med optimering og forbedring af vores hjemmeside, produkter, tjenester og  brugte teknologier, samt markedsføring via diverse sociale medier.

KONTAKT VEDRØRENDE PERSONOPLYSNINGER

Hvis du ønsker information om de oplysninger, som er registreret om dig, skal du kontakte os på kontakt@zarge.dk eller på telefon +4540406480

BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Hvis du ønsker at klage over behandling af dine oplysninger, har  du mulighed for at indgive din klage til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk.